ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
32576 |
Синтетичний харчовий барвник тартразин (Е102): безпека застосування та вплив на організм людини |
Морозова Л.П. |
Сун |
2022 |
17 |
32544 |
Post-slaughter indicators of meat productivity and chemical composition of the muscular tissues of bulls receiving corrective diet with proteinvitamin premix |
Yaremchuk O.S., Razanova O.P., Skoromna O.I., Chudak R.A., Holubenko T.L., Kravchenko O.O. |
СScof |
2022 |
21 |
32494 |
Годівля та живлення тварин (Feeding and Nutrition of animals). Методичні вказівки з практичних робіт для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Вінниця, ВНАУ, 20 |
Побережець Ю.М. |
Мв |
2022 |
1 |
32493 |
Годівля та живлення тварин. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза денної та заочної форм навчання. Вінниц |
Побережець Ю.М. |
Мв |
2022 |
0 |
32492 |
Фізіологія тварин. Методичні вказівки з організації практичних робіт для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Вінниця, ВНАУ, 2022, 77 с. |
Побережець Ю.М., Чудак Р. А. |
Мв |
2022 |
1 |
32491 |
Фізіологія тварин. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза денної та заочної ф |
Побережець Ю.М., Чудак Р. А. |
Мв |
2022 |
2 |
32487 |
Органічна та аналітична хімія. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 “Харчові технології”, освітньо-професійна програма Харчові технології, 2022 р., 17 |
Морозова Л.П. |
Нп |
2022 |
0 |
32486 |
Неорганічна та аналітична хімія. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, освітньо-проф |
Морозова Л.П. |
Нп |
2022 |
0 |
32485 |
Неорганічна та аналітична хімія. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», освітньо-професійна програма Ветерин |
Морозова Л.П. |
Нп |
2022 |
0 |
32484 |
Загальна і неорганічна хімія. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології», освітньо-професійна програма Харчові технології, 2022 р., 18 |
Морозова Л.П. |
Нп |
2022 |
0 |
32480 |
Неорганічна та аналітична хімія. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), другий (магістерський), галузь знань – 20 «Аграрні науки та продовольство», 21 «Ветеринарна медицина |
Морозова Л.П. |
Мв |
2022 |
1 |
32479 |
Органічна та аналітична хімія. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології», освітньо- професійна програма – харчові технолог |
Морозова Л.П. |
Мв |
2022 |
0 |
32478 |
Органічна хімія. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 21 «Ветеринарна медицина», спеціальність 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза”, освітнь |
Морозова Л.П. |
Мв |
2022 |
0 |
32425 |
Технологічні параметри перспективної технології вирощування щуки |
Будєєв О. |
Д |
2022 |
1 |
32412 |
Показники забою молодняку кролів при згодовуванні Пребіолакт-КР |
Циганчук О.Б. |
Сун |
2022 |
61 |
32411 |
Продуктивність та гематологічні показники крові молодняку свиней на відгодівлі за згодовування білково-вітамінно-мінеральної добавки |
Сироватко К.М. |
Сун |
2022 |
48 |
32323 |
Investigation of the antimicrobial and antifungal activities of some 1,2,4-triazole derivatives |
Frolova Y., Kaplaushenko A., Sameliuka Y., Romanina D., Morozova L. |
СSc |
2022 |
42 |
32322 |
Productivity and slaughter rates of rabbits fed by probiotic supplement probi-ol |
Ohorodnichuk Н. |
Сун |
2022 |
44 |
32321 |
Особливості технології вирощування мармурової телятини в умовах ТОВ «Лайвсток4експорт» |
Огороднічук Г.М. |
Сун |
2022 |
42 |
32295 |
Покращення відтворення стада свиней в «Агроеталон» с. Василівка Тиврівського району |
Мусійчук Юлія Олександрівна |
Дрп |
2022 |
2 |
32294 |
Продуктивність і технологічні якості молока корів молочного напрямку в умовах ФГ «Світлана» Хмільницького району |
Свірень Я |
Дрп |
2022 |
4 |
32255 |
Конярство. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
1 |
32233 |
Вплив концентрованого типу годівлі на м’ясну продуктивність різних порід великої рогатої худоби |
Вікарчук Н. |
Дрп |
2022 |
7 |
32167 |
Оптимізація умов виробництва товарного молока в ПП «Агрофірма «Рось» с. Слободище Гайсинського району |
Бойко О.В. |
Дрп |
2022 |
13 |
32166 |
Вплив умов утримання ремонтних телиць для їх використання у ФГ «Щербич»»Літинського району |
Лебідь О. |
Дрп |
2022 |
29 |
32165 |
Оцінка особливостей формування молочної продуктивності стада корів ТОВ «Азорель» |
Нагорний А.Ф. |
Дрп |
2022 |
5 |
32021 |
Ефективність використання добавок мікробіологічного походження при вирощуванні кролів |
Огороднічук Г.М. |
Мвв |
2022 |
107 |
31940 |
Технологія виробництва продукції аквакультури. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, галузі знань 20 «Аграрні науки та |
Главатчук В.А. |
Мв |
2022 |
12 |
31938 |
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів харчової галузі. Навчальна програма для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної форми навчання галузі знань 181 Виробництво |
Главатчук В.А. |
Нп |
2022 |
23 |
31877 |
Харчова хімія. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійна програма Готельно-ресторанна справа |
Сироватко К.М., Морозова Л.П. |
Нп |
2022 |
0 |
31850 |
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Навчальна програма для підготовки здобувачів вищої освіти факультету менеджменту та права і обліку та аудиту денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спец |
Царук Л.Л. |
Нп |
2022 |
15 |
31849 |
Органічне виробництво у тваринництві. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринниц |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
0 |
31848 |
Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 201 Агрономія, 101 Екологія, 202 Захист і карантин |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
26 |
31847 |
Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності: 208 Агроінженерія; 141 Електроене |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
8 |
31826 |
Конярство. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
2 |
31753 |
Dynamics of Some Mineral Elements Content in the Muscle, Bone and Liver of Quails under the Apimin Influence |
Razanova O., Yaremchuk O., Gutyj B., Farionik T., Novgorodska N. |
СSc |
2022 |
51 |
31750 |
The state of the horse breeding industry and the evaluation of horses at the state enterprise dibrivka stud farm 62 |
Ohorodnichuk H. |
Сун |
2022 |
47 |
31712 |
Технологія відтворення тварин. Навчальна програма з дисциплінидля підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньо-професійної програми технологія ви |
Побережець Ю. М. |
Нп |
2022 |
2 |
31711 |
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництв |
Сироватко К.М. |
Нп |
2022 |
2 |
31710 |
Методичні вказівки до виконання випускних робіт для студентів денної і заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції твари |
Чудак Р.А., Побережець Ю.М., Разанова О.П., Скоромна О.І., Голубенко Т.Л., Главатчук В.А. |
Мв |
2022 |
55 |
31709 |
Моделювання технологічних процесів у тваринництві. Методичні вказівки для практичних занять . Рівень вищої освіти –другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції т |
Скоромна О.І., Царук Л.Л. |
Мв |
2022 |
4 |
31702 |
Годівля сільськогосподарських тварин. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-проф |
Сироватко К.М. |
Нп |
2022 |
1 |
31701 |
Виробництво, зберігання та контроль якості кормів і кормових добавок. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки проду |
Сироватко К.М. |
Нп |
2022 |
1 |
31700 |
Годівля та живлення тварин. Навчальна програма з дисципліни (Feeding and Nutrition of animals) для підготовки здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», освітньо-професійної пр |
Побережець Ю. М. |
Нп |
2022 |
1 |
31699 |
Методичні вказівки до виконання випускних робіт денної і заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Вінн |
Чудак Р.А., Огороднічук Г.М., Побережець Ю.М., Царук Л.Л. |
Мв |
2022 |
10 |
31694 |
Технологія виробництва продукції аквакультури. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», рівень вищої освіти перший (бакалаврський). |
Главатчук В. А. |
Нп |
2022 |
0 |
31693 |
Біотехнологія. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», рівень вищої освіти перший (бакалаврський). Вінниця. |
Главатчук В. А. |
Нп |
2022 |
0 |
31684 |
Фізіологія тварин. Навчальна програма з дисциплін для підготовки здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», освітньопрофесійної програми Ветеринарна гігієна, санітарія і експе |
Побережець Ю. М. |
Нп |
2022 |
1 |
31683 |
Методика наукових досліджень. Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньо-професійної програми технологія вир |
Побережець Ю. М. |
Нп |
2022 |
6 |
31682 |
Фізіологія тварин.Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньо-професійної програми технологія виробництва і |
Чудак Р. А., Побережець Ю. М. |
Нп |
2022 |
5 |
31663 |
Сучасні технологічні моделі розвитку тваринництва. Навчальна програма дисципліни Рівень вищої освіти третій (освітньонауковий), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Разанова О.П. |
Нп |
2022 |
5 |
31661 |
Спеціалізоване м’ясне скотарство. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти перший (бакалаврский) Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Освітньо-професійна прог |
Скоромна О.І. |
Нп |
2022 |
1 |
31660 |
Технологія виробництва молока і яловичини. рограма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти перший (бакалаврский) Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Освітньо-професі |
Скоромна О.І. |
Нп |
2022 |
1 |
31659 |
Сучасні методи дослідження у тваринництві. Навчальна програма дисципліни для підготовки здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-професійної програми Тех |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
0 |
31658 |
Конярство.Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-професійної програми Технологія виробницт |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
0 |
31657 |
Перспективні технології виробництва продукції тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти третього (освітньо- наукового) рівня освітньо-наукової програми |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
0 |
31656 |
Перспективні технології виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки для проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня освітньо-наукової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринн |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
0 |
31655 |
Управління та законодавче забезпечення виробництва продукції тваринництва. Навчальна програма з дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки |
Голубенко Т.Л. |
Нп |
2022 |
0 |
31654 |
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисциплін для Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки, 12 Інформаційні технології; 24 Сфера обслуговування; 07 Управління та |
Голубенко Т.Л., Скоромна О.І. |
Нп |
2022 |
3 |
31653 |
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки студентів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Агра |
Голубенко Т.Л. |
Нп |
2022 |
0 |
31627 |
Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату |
Царук Л.Л. |
Сун |
2022 |
10 |
31594 |
HPLC-DAD assay of flavonoids and evaluation of antioxidant activity of some herbal mixtures |
Savych A., Marchyshyn S., Polonets O., Mala O., Shcherba I., Morozova L. |
СScof |
2022 |
5 |
31560 |
Продуктивність бджолиних сімей у період підготовки до головного медозбору за впливу пробіотика |
Разанова О.П., Шульга Ю.І., Салюк О.О. |
Сун |
2022 |
11 |
31559 |
Вплив пробіотичних препаратів на розвиток бджолиних сімей у весняний період |
Разанова О.П., Скрипник С.В. |
Сун |
2022 |
9 |
31477 |
Монографія «Ефективність використання у тваринництві біологічно активних добавок на основі підмору бджіл». |
Разанова О.П., Чудак Р.А. |
Спд |
2022 |
10 |
31472 |
Органічне виробництво. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-професійної програми Технологія виробництва |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
16 |
31471 |
Перспективні технології виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти, зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньо-на |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
11 |
31458 |
Вплив білково-вітамінного преміксу на перетравність поживних речовин раціону бичків |
Разанова О.П. |
Дк |
2022 |
6 |
31430 |
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності: 208 Агроінженерія; 141 Електроенергетика, електротехніка та а; 13 |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
16 |
31429 |
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти, зі спеціальності 201 Агрономія, 101 Екологія, 202 Захист і карантин рослин; 205 Лісове господарс |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
21 |
31377 |
Optimizing the use of protein in the young cattle body |
Golubenko T., Razanova O. |
Суз |
2022 |
6 |
31367 |
Динаміка показників хімічного та біохімічного споживання кисню в р. Південний Буг за 2016–2020 рр. |
Морозова Л.П. |
Сун |
2022 |
48 |
31360 |
Наукові підходи обгрунтування щодо використання мікроелементних хелатних сполук за виробництва яловичини в умовах дефіциту мікроелементів |
Яремчук О.С., Фаріонік Т.В., Разанова О.П., Cкоромна О.І., Ушаков В.М. |
Мвв |
2022 |
32 |
31349 |
Використання бузини чорної (sambucus nigra) в харчовій галузі та лікувально-профілактичних цілях |
Морозова Л.П. |
Сун |
2022 |
6 |
31333 |
Перетравність поживних речовин за використання різних співвідношень цинку і марганцю в раціонах молодняку свиней |
Новгородська Н.В., Разанова О.П. |
Сун |
2022 |
17 |
31332 |
Вплив БВМД Інтермікс на живу масу та лінійні проміри бичків української чорно-рябої молочної породи |
Разанова О.П., Яремчук О.С., Гутий Б.В., Новгородська Н.В., Фаріонік Т.В. |
Сун |
2022 |
23 |
31303 |
Інтенсивність росту бичків молочного періоду за впливу добавки Інтермікс. |
Разанова О.П., Скоромна О.І., Яремчук О.С., Побережець Ю.М. |
Сун |
2022 |
15 |
31302 |
Ефективність розведення кросів бельгійської блакитної породи великої рогатої худоби в Україні |
Скоромна О.І., Гордій А.М., Голембівський С.О., Разанова О.П., Вікарчук Н. |
Сун |
2022 |
14 |
31208 |
Живлення тварин та якість кормів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство |
Сироватко К.М., Главатчук В.А. |
Мв |
2022 |
4 |
31206 |
Біохімія продуктів тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство |
Сироватко К.М., Главатчук В.А. |
Мв |
2022 |
4 |
31205 |
Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань і самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня заочної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні наук |
Разанова О.П. |
Мв |
2022 |
5 |
31204 |
Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань і самостійної роботи здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграр |
Разанова О.П., Голубенко Т.Л. |
Мв |
2022 |
17 |
31171 |
Технологія виробництва продукції свинарства. Робочий зошит для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції т |
Огороднічук Г.М. |
Рз |
2022 |
8 |
31163 |
Якість м’яса у свиней за використання у годівлі кормових добавок. |
Бондаренко В.В., Главатчук В.А. |
Мвв |
2021 |
21 |
31133 |
Контроль якості лікувально-столових мінеральних вод закарпаття за вмістом гідрокарбонатів та ступенем мінералізації. |
Морозова Л.П., Гриневич М.О. |
Сун |
2021 |
4 |
31017 |
Ефективність впливу мінеральної добавки на продуктивність та гематологічні показники мʼясних перепелів. |
Побережець Ю.М., Гутий Б.В., Яремчук О.С., Чудак Р.А., Фаріонік Т.В., Разанова О.П., Скоромна О.І. |
Сун |
2022 |
16 |
30988 |
Лізин, консервоване зерно кукурудзи в раціонах свиней, показники забою та якість продукції. |
Кулик М.Ф., Скоромна О.І., Ткаченко Т.Ю., Разанова О.П. |
Мвв |
2022 |
20 |
30967 |
HPLC-FLD analysis of amino acids content in Chrysanthemum morifolium. |
Savych A, Polonets O., Morozova L., Syrovatko K., Recun T. |
СWeof |
2022 |
6 |
30950 |
Конярство. Робочий зошит для практичних занять. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна п |
Огороднічук Г.М. |
Мв |
2022 |
13 |
30949 |
Біохімія. Методичні вказівки для практичних занять Рівень вищої освіти перший (бакалаврський) Галузь знань 18 «Виробництво та технології» Спеціальність 181 «Харчові технології» Освітньо-професійна програма Харчові технології |
Морозова Л.П. |
Мв |
2022 |
1 |
30753 |
Lead and cadmium transition in soil – plant – honey system |
Razanova O., Skoromna O. |
Суз |
2021 |
6 |
30710 |
Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції. Навчальна програма для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної та заочної форми навчання галузі знань 1 |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2022 |
5 |
30705 |
Безпека продукції тваринництва і продовольчої сировини, система НАССР. Програма навчальної дисципліни для здобувачів другого магістерського освітнього рівня спеціальність 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, галузь знань 20 «Аг |
Голубенко Т.Л. |
Нп |
2021 |
1 |
30690 |
Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальна програма дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки проду |
Разанова О.П. |
Нп |
2022 |
16 |
30546 |
Требования к качеству молока как сырья для производства сыра |
Голубенко Т.Л., Разанова О.П. |
Суз |
2021 |
13 |
30515 |
Влияние генотипа и технологии выращивания на рост, развитие и продуктивные качества телят |
Голубенко Т.Л. |
Суз |
2021 |
4 |
30431 |
Fundamentals of commodity fishery for the cultivation of silver carp in polyculture with carp in the conditions of the llc "Кovcheg" of the Кyiv. |
Palamarchuk V., Lyotka G., Hlavatchuk V. |
Сун |
2021 |
147 |
30399 |
Відгодівельні показники молодняку кролів при згодовуванні Пребіолакт-Кр. |
Циганчук О.Б. |
Сун |
2021 |
133 |
30379 |
Влияние стимулирующей подкормки комплексными препаратами на развитие пчелиных семей. |
Разанова Е.П. |
Суз |
2021 |
168 |
30348 |
Оптимізація забезпечення безперервного нектароносного конвеєра у бджільництві. |
Новгородська Н.В., Разанова О.П., Льотка Г.І. |
Сун |
2021 |
243 |
30291 |
Вдосконалення елементів технології виробництва молока, отриманого від корів-первісток |
Пастушенкова О.К. |
Дрп |
2021 |
4 |
30290 |
Дослідження технологій вирощування ремонтного молодняку великої рогатої худоби у ПрАТ «Племзавод «Літинський» |
Жуков В.О. |
Дрп |
2021 |
8 |
30289 |
Вплив сервіс-періоду на рівень молочної продуктивності уорів у ФГ «Хорос-КЛМ» Житомирської області |
Кравчук О.Ю. |
Дрп |
2021 |
2 |
30273 |
Програма Всеукр. наук.-практ. конф. «Теоретичні та практичні проблеми забезпечення якості та безпечності продукції тваринництва і харчової галузі у контексті євроінтеграції». |
Циганчук О.Б. |
Пк |
2021 |
140 |
30269 |
Розробка технологічного проекту виробництва м’яса качок на базі ФГ «Копіївський лан» Іллінецького району |
Коновал Вікторія Вікторівна |
Дрп |
2021 |
6 |
30267 |
Оптимізація забезпечення кормами бджолиних сімей в АПП «Перемога» Тростянецького району |
Панібратюк О.І. |
Дрп |
2021 |
3 |
30265 |
. Дослідження особливостей згодовування симбіотичного препарату підсисним поросятам у ВСП «Чернятинський фаховий коледж ВНАУ». |
Асаула Ярослав Ю. |
Дрп |
2021 |
4 |
30242 |
Продуктивність курей-несучок та якість яєць за дії препарату «Шелбон» в ТОВ «Птахофабрика Поділля» Вінницького району. |
Кирилашенко Б.Ю. |
Дрп |
2021 |
4 |
30234 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Навчальна програма для підготовки здобувачів вищої освіти факультету менеджменту та права денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування». спеціальності 075 «Маркетинг» першог |
Царук Л.Л. |
Нп |
2021 |
26 |
30233 |
Технологія виробництва продукції тваринництва.Навчальна програма для підготовки здобувачів вищої освіти факультету інженерно технологічного денної та заочної форми навчання галузі знань 015 «Професійна освіта» (Машинобудування), спеціальності 015 «Професій |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2021 |
0 |
30210 |
«Удосконалення годівлі та утримання телят до 6-ти місячного віку в ТОВ «ім. Мічуріна» Шаргородського району». |
Шуляк Д.В. |
Дрп |
2021 |
4 |
30185 |
Удосконалення технології годівлі корів у ПП «Золотий колос» Шаргородського району. |
Форманюк Анатолій Анатолійович. |
Дрп |
2021 |
22 |
30126 |
Розробка технологічного проекту виробництва м’яса індиків на базі ФГ «Копіївський лан» Іллінецького району |
Ціцюра О.В. |
Дрп |
2021 |
6 |
30028 |
Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), 20 Аграрні науки і продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньопрофе |
Скоромна О.І., Разанова О.П. |
Мв |
2021 |
20 |
30014 |
Дослідження впливу санітарно-гігієнічних умов утримання корів української чорно-рябої молочної породи на їх продуктивність |
Пастушенков В.В. |
Дрп |
2021 |
8 |
29953 |
Продуктивність кролів за дії про біотичної добавки «Пробіол» в ТОВ «ім. Мічуріна» Шаргородського району |
Лисякевич Б |
Дрп |
2021 |
3 |
29947 |
«Обґрунтування технологічних ознак розвитку молочної залози корів та методів визначення якості молока в СТОВ «Колос» Гайсинського району». |
Нечитайло Ольга Анатоліївна |
Дрп |
2021 |
4 |
29945 |
Розробка технології природного нересту судака на базі ПП «Чугу» Літинського району. |
Волинець Михайло Володимирович |
Дрп |
2021 |
3 |
29918 |
Вплив білково-вітамінно-мінеральної добавки на відгодівельні якості молодняку свиней на базі СФГ «Зірка» с.Малинки Погребищенського району |
Корнієнко О. М. |
Дрп |
2021 |
2 |
29915 |
Дослідження взаємозв’язку живої маси та молочної продуктивності корів української червоно-рябої молочної породи у ПрАТ «Племзавод «Літинський" |
Андрієвська М.Ю. |
Дрп |
2021 |
4 |
29906 |
Якість м’яса та стан внутрішніх органів курчат-бройлерів кросу КОББ-500 за дії інфекційних захворювань на базі ЕЦ «Біолатс» смт. Баришівка Броварського району Київської області |
Першко К.Ф. |
Дрп |
2021 |
3 |
29905 |
Дослідження технології вирощування курчат-бройлерів та впливу сезону на їх продуктивність у ТОВ «Вінницька птахофабрика» |
Притуляк Діна В. |
Дрп |
2021 |
5 |
29877 |
«Наукове обґрунтування технологічних прийомів підвищення функціональної активності вимені корів на базі ФГ «Щербич» Літинського району». |
І. Г. Антонюк |
Дрп |
2021 |
7 |
29855 |
Формування молочної продуктивності первісток під впливом віку та живої маси при отеленні у ПП «Радівське» ПО ВСГП Калинівського району» |
Бабій Ю.О. |
Дрп |
2021 |
8 |
29851 |
«Ефективність використання ферментного препарату «Ронозім Мульти Грейн» у годівлі свиней в умовах СТОВ «Колос» Тростянецького району» |
Мельничук Вадим Миколайович |
Дрп |
2021 |
4 |
29850 |
«Продуктивність та обмін речовин у бройлерів за дії пробіотика в ТОВ «Туль-чикен» Тульчинського району» |
Поліщук Владислав Юрійович |
Дрп |
2021 |
11 |
29843 |
«Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей у ТОВ «Птахофабрика Поділля» |
Качур Тарас Анатолійович |
Дрп |
2021 |
2 |
29823 |
«Удосконалення технології вирощування ремонтного молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Золоті Луки» Іллінецького району» |
Ленська Н |
Дрп |
2021 |
8 |
29789 |
Удосконалення технології виробництва молока в умовах ТОВ «Золоті Луки» Іллінецького району |
Боднюк С |
Дрп |
2021 |
13 |
29778 |
Дослідження умов вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах псп «перемога» томашпільського району |
Б.С. Олійниченко |
Дрп |
2021 |
8 |
29777 |
Рибничо-біологічне обгрунтування до проекту комплексного використання при вирощуванні риби та водоплавної птиці в ФОП "Чагін" с. Дубові Махаринці Козятинського району |
Тищенко Н.Є. |
Дрп |
2021 |
6 |
29768 |
Розробка сучасної технології вирощування цьоголіток в ПК «Поділля» смт. Крижопіль. |
Довгань А. В. |
Дрп |
2021 |
4 |
29767 |
Оптимізація протеїнового живлення курчат-бройлерів за рахунок використання кормових концентратів у ТОВ Поличинецьке Агро. |
Базелюк Т.І. |
Дрп |
2021 |
3 |
29756 |
«Розробка технології виробництва свинини у ПП «Радівське» Калинівського району» |
Гаврилюк В |
Дрп |
2021 |
8 |
29734 |
Дослідження технології виробництва свинини в ТОВ «Вільгельм Ланберг» с. Кузьмівка Рівненської області |
Душко С.Г. |
Дрп |
2021 |
5 |
29671 |
«Продуктивність та обмін речовин у свиней за дії кормового ферменту «Кемзайм» в умовах ПП «Агрофірма «Рось» Іллінецького району» |
Майданюк Роман Анатолійович |
Дрп |
2021 |
2 |
29670 |
«Продуктивність гібридних свиней за використання комбікормів різного виробництва у СТОВ «Росія» Могилів-Подільського району» |
Марценюк Роман Анатолійович |
Дрп |
2021 |
4 |
29669 |
«Продуктивність та гематологічні показники у бройлерів за використання пробіотика «Бацелл» у ПрАТ «Зернопродукт МХП» Бершадського району». |
Поліщенко Анастасія Володимирвна |
Дрп |
2021 |
3 |
29662 |
Розробка технології природного нересту щуки в кп «добробут» с. ометинці немирівського району |
Шевцова І.І. |
Дрп |
2021 |
3 |
29659 |
Оцінка росту і розвитку бичків молочних порід за різних технологій утримання у пп «агро україна +» липовецький район |
Мацюк А.В. |
Дрп |
2021 |
4 |
29625 |
. Розробка технологічного проекту виробництва м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Птахівничий комплекс «Веремій» Погребищенського району. |
Шевчук Алла Миронівна |
Дрп |
2021 |
3 |
29624 |
Розробка технологічного проекту виробництва м’яса гусей в СТОВ ім. Богдана Хмельницького Тростянецького району |
Каленська В.В. |
Дрп |
2021 |
4 |
29613 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2021 |
5 |
29612 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2021 |
7 |
29608 |
Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей в ТОВ «Птахівничий комплекс «Веремій» Погребищенського району |
Білик І.М. |
Дрп |
2021 |
2 |
29565 |
Основи тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма – Харчові технології |
Скоромна О.І., Разанова О.П. |
Мв |
2021 |
76 |
29564 |
Біохімія продуктів тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання, галузі знань 20-Аграрні науки та продовольство, спеціальності 204-Технологія виробництва та переробки продукції тваринн |
Сироватко К.М., Главатчук В.А. |
Нп |
2021 |
4 |
29563 |
Технологія виробництва продукції тваринництв. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету спеціальності 208 «Агроінженерія» |
Огороднічук Г.М. |
Нп |
2021 |
147 |
29558 |
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 20 аграрні наук та продовольство, спеціальність – 204 Технологія виробництва і переробки |
Огороднічук Г.М.. Разанова О.П. |
Мв |
2021 |
30 |
29557 |
Хімія загальна та неорганічна хімія. Методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей: 133 «галузеве машинобудування» 201 «агрономія» 202 «захист і карантин рослин» 203 «садівництво і виноградарство» |
Морозова Л.П. |
Мв |
2021 |
2 |
29556 |
Хімія з основами біогеохімії. Методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 101 «екологія» галузі знань 10 «природничі науки» освітньо-професійна пр |
Морозова Л.П. |
Мв |
2021 |
1 |
29545 |
Живлення тварин та якість кормів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання, галузі знань 20-Аграрні науки та продовольство, спеціальності 204-Технологія виробництва та переробки продукції твари |
Cироватко К.М., Главатчук В.А. |
Нп |
2021 |
4 |
29538 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки для практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності – 051 Економіка |
Голубенко Т.Л., Циганчук О.Б. |
Мв |
2021 |
10 |
29537 |
Вплив паратипових факторів на молочну продуктивність корів в умовах АНВП Візит с.Томашпіль |
Немулова В.М. |
Дрп |
2021 |
9 |
29536 |
Дослідження впливу технології вирощування ремонтних телиць на майбутню молочну продуктивність в умовах ТОВ «АК «Зелена долина» Томашпільського району |
Моцна Н.Ф. |
Дрп |
2021 |
5 |
29502 |
Технологія виробництва продукції свинарства. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітньо- |
Царук Л.Л., Огороднічук Г.М. |
Нп |
2021 |
30 |
29499 |
Технологія виробництва продукції птахівництва. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, освітнь |
Царук Л.Л. |
Нп |
2021 |
10 |
29497 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності 075 «Маркетинг». Вінниця: ВНАУ, 2021. 53 с. |
Царук Л.Л. |
Мв |
2021 |
35 |
29496 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Вінниця: ВНАУ, 2021. 69 с. |
Царук Л.Л. |
Мв |
2021 |
16 |
29495 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський). Галузь знань 07 Управління та адміністрування Спеціальність 073 «Менеджмент |
Царук Л.Л. |
Мв |
2021 |
28 |
29494 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-проф |
Царук Л.Л. |
Нп |
2021 |
4 |
29492 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки для самостійної роботи. Рівень вищої освіти –перший (бакалаврський), галузь знань – 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності – 051 Економіка, Вінниця: ВНАУ, 2021. 21 с. |
Голубенко Т.Л., Циганчук О.Б. |
Мв |
2021 |
9 |
29454 |
Ефективність використання кнурів м’ясного напряму продуктивності за гібридизації в тов «субекон» смт. сутиски» |
А.О. Чемес |
Дрп |
2021 |
3 |
29453 |
Вплив рівня молочної продуктивності корів на відтворні показники у тов «михайлівське» |
А. О. Iвидка |
Дрп |
2021 |
6 |
29452 |
Вплив віку осіменіння на молочну продуктивність первісток в апп «перемога» тростянецького району |
І.Ю. ПИШНЮК |
Дрп |
2021 |
2 |
29451 |
Молочна продуктивність корів і технологічні властивості молока у акпп «золота нива» |
В.О. ЧУМАК |
Дрп |
2021 |
5 |
29169 |
Productive flight activity of bees in the active period in the conditions of vinnytsia region |
Razanova Olena, Kucheriavy Vitaiy, Tsaruk Lyudmyla, Lotka Halyna, Novgorodska Nadiya |
СScof |
2021 |
210 |