id: 1025
Назва: Технологія виробництва продукції рослинництва Методичні вказівки для виконанню курсової роботи
Автори: Любар В.А., Остапчук М.О., Шинкарук В.А.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-14 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-08 09:37:29
Рік видання: 2008
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної та заочної форм навчання із спеціальності 6.030601 “Менеджмент” (спеціалізація „Правове забезпечення в АПК”).
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1025.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1025.pdf Розмір : 457635 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|