id: 1065
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.130.0102 Агрономія
Автори: Чернецький В.М., Вдовенко С.А., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-16 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-08 09:07:34
Рік видання: 2008
Аннотація: Висвітлено програму вивчення дисципліни, яка охоплює принципиконсервування продукції рослинництва, вимоги Державних стандартів до якості продукції, основи зберігання і переробки зернових мас, картоплі, насіння олійних, технічних культур, комбікормів і кормів рослинного походження. Розрахована на студентів агрономічного факультету.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1065.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1065.pdf Розмір : 342155 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|