id: 1075
Назва: Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних вищих навчальних закладах ІІ–ІV рівнів акредитації з напряму 6.100102 – Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва
Автори: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-16 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-08 09:05:13
Рік видання: 2008
Аннотація: Висвітлено основи технології переробки зерна, продукції олійних рослин, бульб картоплі, плодоягідної продукції, технічних культур; основи виробництва та зберігання комбікормів і кормів рослинного походження.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1075.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1075.pdf Розмір : 261189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|