|
id: 1102
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-17 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-08 08:58:58
Рік видання: 2008
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва”. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1102.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1102.pdf Розмір : 349735 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|