|
id: 1177
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва . Методичні вказівки та завдання для виконання розрахункових робіт студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Власенко В.В., Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-17 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-08 08:48:30
Рік видання: 2009
Аннотація: Методичні рекомендації розроблені для самостійного виконання розрахункових робіт.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1177.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1177.pdf Розмір : 405736 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|