|
id: 1182
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання
Автори: Власенко В.В., Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-17 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-07 16:56:39
Рік видання: 2009
Аннотація: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1182.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1182.pdf Розмір : 682067 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|