id: 1232
Назва: Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” для студентів І курсу денної форми навчання факультету Економіки та підприємництва зі спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”
Автори: О.В. Климчук
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-06 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-07 16:38:08
Рік видання: 2009
Аннотація: Дисципліна “Технологія виробництва продукції рослинництва” є комплексним навчальним курсом, в основі якого лежить рослинництво – прикладна наука, що синтезує знання інших прикладних і теоретичних дисциплін біологічного, технічного та економічного циклів. Завдання рослинництва полягає в забезпеченні фізіологічних потреб населення високоякісною продукцією харчування, тваринництва – кормами, переробну промисловість – сировиною.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1232.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1232.pdf Розмір : 1270796 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|