id: 1252
Назва: Технологія кормів і кормових добавок. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.130 201 –“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Автори: Костенко В.М., Сироватко К. М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-06 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-07 16:32:01
Рік видання: 2009
Аннотація: Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, питання самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1252.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1252.pdf Розмір : 513770 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|