|
id: 1275
Назва: Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Автори: Власенко В.В., Гаврилюк М.Д.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-06 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 12:33:07
Рік видання: 2009
Аннотація: Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1275.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1275.pdf Розмір : 827406 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|