id: 1280
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-06 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 12:31:41
Рік видання: 2009
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія
виробництва продукції вівчарства і козівництва” з врахуванням вимог
кредитно-модульної системи організації навчального процесу
(КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання за
напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1280.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1280.pdf Розмір : 466616 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська