id: 1332
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні рекомендації до проведення та виконання практичних завдань і організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання факультету менеджменту
Автори: Постернак Л.І, Огороднічук Г.М., Шевчук Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-07 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 11:54:39
Рік видання: 2010
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва". Рекомендовано для студентів факультету менеджменту заочної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1332.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1332.pdf Розмір : 770365 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|