id: 1333
Назва: Технологія виробництва яловичини. Навчально-методичний посібник для проведення лабораторних занять з студентами денної форми навчання по спеціальності 6.130200 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Автори: Скоромна О.І., Н.В.Гуцол, О.І.Ремінний, Т.Д.Романенко
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-07 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 11:54:22
Рік видання: 2010
Аннотація: Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.130200 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напрям підготовки 1302 «Зооінженерія»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1333.pdf
Тип виданя: Навчальні посібники
Видавництво: Вінниця 2010
Розташовується в колекціях : Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1333.pdf Розмір : 956608 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|