id: 1369
Назва: Методичні вказівки та завдання з дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки продукції тваринництва» до виконання самостійної роботи «Норми технологічного проектування м'ясо-жирового корпусу»
Автори: Паламарчук І.П., Бандура В.М., Берник І.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-08 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 11:31:47
Рік видання: 2008
Аннотація: В роботі представлено основи технологічного та технічного розрахунку (сировини, основного технологічного обладнання, площ основних та допоміжних приміщень, робочої сили) основних цехів м`ясо-жирового корпусу, а саме забійного, субпродуктового, кишкового, шкуроконсервувального та жирового.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1369.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1369.pdf Розмір : 493767 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|