|
id: 1433
Назва: Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Власенко В.В. , Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-04-13 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-03 11:16:01
Рік видання: 2008
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти". Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1433.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1433.pdf Розмір : 587191 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|