id: 1612
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання факультету механізації сільського господарства
Автори: Огороднічук Г.М. Постернак Л.І., Шевчук Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-07-08 10:44:46
Останні зміни: 2010-12-02 10:42:53
Рік видання: 2010
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва". Рекомендовано для студентів факультету механізації сільського господарства заочної форми навчання. Спеціальність: 7.090215 “Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва”; 7.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв”, 7.091902 “Механізація сільського господарства”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1612.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 1612.pdf Розмір : 261454 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|