id: 1680
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
Автори: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-09-06 14:49:03
Останні зміни: 2010-09-06 14:49:03
Рік видання: 2008
Аннотація: В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та зберіганні продукції рослинництва. Розрахована на студентів факультету обліку і аудиту
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1680.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 1680.pdf Розмір : 805267 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|