id: 1962
Назва: Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Судай В.Д., Журенко В.К., Вознюк О.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-10-25 16:26:53
Останні зміни: 2010-11-23 09:12:48
Рік видання: 2009
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни
«Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів
денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва», напрям
підготовки 1302 «Зооінженерія»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1962.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 1962.pdf Розмір : 359803 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська