id: 2021
Назва: Тимчасова програма. З організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти III-IV рівнів акредитації за спеціальністю 7.090 102 01. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: В.В. Власенко, Т.В. Семко, Н.О. Новаленко.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-11-01 11:50:51
Останні зміни: 2010-11-23 09:06:54
Рік видання: 2010
Аннотація: Програма підготовлена з урахуванням структурного зв’язку дисципліни з технологією переробки продукції тваринництва мікробіологією та технологією переробки молока.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2021.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2021.pdf Розмір : 411946 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|