id: 2023
Назва: Біохімія м'яса і м’ясопродуктів. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців галузі знань 0901 "Сільське господарство і лісництво" спеціальності 8.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Шевчук Т.В., Огороднічук Г.М., Постернак Л.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-11-01 11:55:35
Останні зміни: 2010-11-01 11:55:35
Рік видання: 2010
Аннотація: Тимчасова навчальна програма містить структуру курсу за всіма видами робіт (лекції, практичні заняття та самостійна робота). Призначена для використання студентами галузі знань 0901 "Сільське господарство і лісництво" спеціальності 8.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва".
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2023.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2023.pdf Розмір : 584254 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|