|
id: 2025
Назва: Сучасні технології переробки продукції тваринництва Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю 8.130 201 Технологія виробництва і переробки продукції тваринн
Автори: В.В.Власенко В.В.Кольчак
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-11-01 12:00:14
Останні зміни: 2010-11-01 12:00:14
Рік видання: 2010
Аннотація: Сучасні технології переробки продукції тваринництва.Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю 8.130 201 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2025.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2025.pdf Розмір : 424464 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|