|
id: 2048
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Автори: Бігун П.П., Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-11-01 15:01:22
Останні зміни: 2010-11-23 09:02:15
Рік видання: 2008
Аннотація: Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2048.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2048.pdf Розмір : 447515 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|