id: 2128
Назва: Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів на хімічний склад молока
Автори: В. М. Костенко, С. А. Пасічник
Ключові слова: екструдована соя, молочна продуктивність, дійні корови, годівля
Дата публікації: 2010-11-11 11:28:56
Останні зміни: 2010-12-02 09:43:03
Рік видання: 2010
Аннотація: Ефективність використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин
пояснюється високим вмістом в ній протеїну (38%), жиру (20%) та багатим
вітамінно-мінеральним складом. Проте, соя має один недолік – містить антипоживні речовини, що потребують інактивації. Серед існуючих прийомів знешкодження даних речовин найкраще зарекомендував себе метод екструзії. Окрім цього, екструзія підвищує перетравність протеїну, що, в свою чергу, сприяє підвищенню молочної продуктивності та покращує хімічний склад молока.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2128.pdf
Тип виданя: Статті
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2128.pdf Розмір : 321121 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська