id: 2156
Назва: Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів
Автори: В. В. Власенко, Т. В. Вовчок
Ключові слова: м"ясопродукти, соєва паста, м"ясо-рослинні напівфабрикати
Дата публікації: 2010-11-12 14:23:38
Останні зміни: 2010-11-12 14:23:38
Рік видання: 2010
Аннотація: Проведено дослідження і встановлено вплив соєвої пасти на амінокислотний склад м’ясо-рослинних напівфабрикатів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2156.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 1324 Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2156.pdf Розмір : 279983 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|