id: 2185
Назва: Несучість, якість яєць і м"яса курок за дії гірчичної та гарбузової макухи
Автори: О. Т. Непорочна
Ключові слова: гірчична макуха, гарбузова макуха, ферментний препарат, курки-несучки, смакові якості
Дата публікації: 2010-11-17 15:59:52
Останні зміни: 2010-11-17 15:59:52
Рік видання: 2010
Аннотація: Використання гірчичної та гарбузової макухи і ферментного препарату Оллзайм SSF у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню продуктивності на 2,8 - 12,7%. Введення макухи до комбікорму негативно не вплинуло на смакові якості яєць та м’яса.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2185.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 1324 Вінниця
Розташовується в колекціях : Том. 2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва/ 2009. Випуск ?/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2185.pdf Розмір : 188746 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|