id: 2325
Назва: Вступ до спеціальності «Харчові технології та інженерія». Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації ОКР – «Бакалавр»
Автори: В.В.Власенко , М.Д.Гаврилюк
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-12-07 08:41:50
Останні зміни: 2010-12-07 08:41:50
Рік видання: 2010
Аннотація: Навчальна дисципліна «Вступ до спеціальності Харчові технології та інженерія» має особливе значення для ознайомлення студентів з методами наукової діяльності й технологічними системами, формами навчання у вищих навчальних закладах , для визначення ролі харчових технологій як науки та галузі виробництва харчових продуктів, що є основою життєзабезпечення людини. Дисципліна спрямована на розвиток загальної і фахової культури, мислення, поведінки, моралі, чесного виконання службових обов’язків, творчого відношення до справи, дотримання вимог нормативної документації, зокрема, діючих стандартів, технологічних інструкцій, санітарних правил при виробництві, консервуванні, зберіганні та реалізації харчових продуктів. Основним завданням дисципліни є ознайомлення студентів зі змістом, структурою, формами та організацією навчальної і наукової діяльності у вищих навчальних закладах, оволодіти методами навчання, користування комп’ютером. Інтернетом тощо.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2325.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2325.pdf Розмір : 388084 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|