id: 2505
Назва: Дослідження кінетики екстрагування при переробці рослинної сировини в біопаливо
Автори: В. М. Бандура, С. М. Буйвол
Ключові слова: измельченный жмых, экстрагирование, микроволновое поле, процесс экстрагирования, концентрация масла, раствор
Дата публікації: 2010-12-24 15:45:48
Останні зміни: 2013-08-29 14:52:40
Рік видання: 2010
Аннотація: Измельченный жмых дает возможность повысить выход целевых компонентов при экстрагировании. Привлечение микроволнового поля дает возможность уменьшить время процесса экстрагирования и вдвое повысить концентрацию масла в растворе.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2505.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2010. № 4/ Вібрації в техніці та технологіях/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2505.pdf Розмір : 222474 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|