id: 31652
Назва: Діловий етикет ресторанного обслуговування». Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно - ресторанна справа», освітньо – професійної
Автори: Колесник Т.В.
Ключові слова: етикет, спілкування, манера
Дата публікації: 2022-09-21 13:50:05
Останні зміни: 2022-09-21 13:50:05
Рік видання: 2022
Аннотація: Діловий етикет ресторанного обслуговування». Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно - ресторанна справа», освітньо – професійної програми готельно-ресторанна справа
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31652.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: ГРС
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31652.pdf Розмір : 1344304 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|