id: 31653
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки студентів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Агра
Автори: Голубенко Т.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2022-09-21 14:07:34
Останні зміни: 2022-09-21 14:07:34
Рік видання: 2022
Аннотація: для підготовки студентів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31653.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31653.pdf Розмір : 786233 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|