id: 31656
Назва: Перспективні технології виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки для проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня освітньо-наукової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринн
Автори: Огороднічук Г.М.
Ключові слова: практичні роботи, перспективні технології, виробництво
Дата публікації: 2022-09-21 14:15:39
Останні зміни: 2022-09-21 14:15:39
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Перспективні технології виробництва продукції тваринництва» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня освітньо-наукової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форм навчання спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього фахівця та науковця. Методичні вказівки включають перелік тем практичних занять з викладенням основного матеріалу, завдань та запитань для самоконтролю, список рекомендованої літератури
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31656.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: практичні роботи, перспективні технології, виробництво
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31656.pdf Розмір : 1100963 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|