id: 31658
Назва: Конярство.Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-професійної програми Технологія виробницт
Автори: Огороднічук Г.М.
Ключові слова: навчальна програма, конярство, технологія
Дата публікації: 2022-09-21 14:25:08
Останні зміни: 2022-09-21 14:25:08
Рік видання: 2022
Аннотація: Програма містить структуру курсу за всіма видам робіт (лекції, практичні заняття та самостійна робота). Призначена для використання здобувачами першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-професійної програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31658.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Видавництво: навчальна програма, конярство, технологія
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31658.pdf Розмір : 902677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|