id: 3174
Назва: Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м"яса свиней
Автори: Л. В. Пірова
Ключові слова:
Дата публікації: 2011-04-28 16:59:42
Останні зміни: 2011-04-28 16:59:42
Рік видання: 2011
Аннотація: Вивчено вплив селеніту натрію (0,2 мг/кг сухої речовини) та сел-плексу (0,2; 0,3; 0,4 мг/кг сухої речовини) на хімічний склад м"яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел-плексу у кількості 0,3–0,4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м"ясі вмісту заліза на 23,1–26,9 %, міді – на 25,6–26,8, цинку – на 20,8–21,3 % та зниженню вмісту кадмію на 29,7–35,1 %, свинцю – на 14,0–16,3 % і ртуті – на 18,8–19,2 %.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3174.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3174.pdf Розмір : 298337 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|