id: 31818
Назва: Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою. Програма навчальної дисципліни для підготовки студентів освітнього ступеня магістр за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів
Автори: Яремчук О.С., Фаріонік Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2022-09-21 15:07:18
Останні зміни: 2022-09-21 15:07:18
Рік видання: 2022
Аннотація: навчальної дисципліни для підготовки студентів освітнього ступеня магістр
за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
для аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31818.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31818.pdf Розмір : 711735 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська