id: 31826
Назва: Конярство. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва
Автори: Огороднічук Г.М.
Ключові слова: конярство, самостійна робота
Дата публікації: 2022-10-24 16:02:38
Останні зміни: 2022-10-24 16:02:38
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форм навчання з навчальної дисципліни «Конярство».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/31826.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: конярство, самостійна робота
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31826.pdf Розмір : 605661 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|