id: 3183
Назва: Ефективність використання концентратних добавок фірми "SANO" при виробництві яловичини
Автори: Т. П. Сидорчук, В. І. Драбаніч, П. П. Бігун
Ключові слова: премікс, бугайці, вихід м"яса, мікроелементи, хімічний склад м"яса
Дата публікації: 2011-05-04 11:16:12
Останні зміни: 2011-05-04 11:16:12
Рік видання: 2011
Аннотація: У статті приведені результати дослідження впливу концентратної добавки фірми «SANO» на фізико-хімічні показники якості м"яса бугайців симентальської породи. Установлено , що концентратна добавка позитивно впливає на збільшення вмісту білка, жиру та сухої речовини. Відмічено збільшення виходу м"язової, жирової тканин та зменшення виходу кісткової тканини. Крім того у м"ясі збільшується вміст мікроелементів заліза, міді, цинку, марганцю та кобальту.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3183.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3183.pdf Розмір : 283925 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|