id: 32380
Назва: High temperature processing of raw milk
Автори: Kolianovska L
Ключові слова: homogenization, pasteurization, milk, separation, transsonic processing.
Дата публікації: 2022-12-14 08:48:58
Останні зміни: 2022-12-14 08:48:58
Рік видання: 2022
Аннотація: Modes of pasteurization of raw milk, which are used in the production of hard rennet cheeses, do not destroy all microflora. Even pasteurization of milk at a temperature of 75...76 °C for 20-25 seconds, which corresponds to the upper limit of heat treatment of raw milk in the production of hard rennet cheeses, provides only 94.6% efficiency of heat-resistant bacteria.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32380.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: IV Correspondence International Scientific and Practical Conference «Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities», Vienna, Austria, 30.09.2022.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32380.pdf Розмір : 3306631 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|