id: 32418
Назва: Розробка технології та рецептури йогурту питного з рослинними наповнювачами в умовах ТОВ «Люстдорф»
Автори: Герасимчук Катерина Леонідівна
Ключові слова: рослинний наповнювач, насіння чіа, питний йогурт «Полуниця та чіа», біологічна цінність, дослідження, рецептура, технологія
Дата публікації: 2022-12-19 08:48:21
Останні зміни: 2022-12-19 08:48:21
Рік видання: 2022
Аннотація: Мета роботи – оцінка якості напоїв на основі рослинних наповнювачів, дослідження технології виробництва питного йогурту «Полуниця та чіа».
Об’єкт дослідження – рослинний наповнювач, насіння чіа, технологія виробництва питного йогурту з рослинними наповнювачами «Полуниця та чіа».
Предмет дослідження – рослинний наповнювач, питний йогурт, наповнювач зі смаком полуниці, насіння чіа, технологічна схема виробництва, рецептура.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32418.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32418.pdf Розмір : 1556489 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська