id: 32477
Назва: Упакування харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної та заочної форми навчання галузі знань 21 «Ветеринарна ме
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2022-12-13 12:33:24
Останні зміни: 2022-12-13 12:33:24
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні вказівки розроблені згідно робочої програми дисципліни «Упакування харчових продуктів» для студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії. У методичних вказівках викладені завдання, які необхідно виконати самостійно, а також питання для самоконтролю, рекомендована література, яка необхідна для виконання поставлених завдань.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32477.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32477.pdf Розмір : 659017 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|