id: 32481
Назва: Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами 1-го курсу денної та заочної форми навчання галузі знань 21 Ветеринарна медицина 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза освіт
Автори: Мазур В.А., Шевченко Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2022-12-13 15:08:49
Останні зміни: 2022-12-13 15:08:49
Рік видання: 2022
Аннотація: Викладено основні методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчального курсу «Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва». Подано довідковий матеріал, який виноситься на залік, список рекомендованих інформаційних джерел. Методичні вказівки допоможуть студентам засвоїти теоретичний курс і набути практичних навичок.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32481.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32481.pdf Розмір : 2519844 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|