id: 32691
Назва: Основи технологічних процесів переробки сільськогосподарських продуктів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету галузь знань 13 «Механічна інженерія» спеціальність 133 «Галуз
Автори: Полєвода Ю.А.
Ключові слова: технологічний процес, продукція, зберігання
Дата публікації: 2023-03-28 11:13:21
Останні зміни: 2023-03-28 11:13:21
Рік видання: 2023
Аннотація: Програма навчальної дисципліни «Основи технологічних процесів переробки сільськогосподарських продуктів» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» галузі знань 13 «Механічна інженерія» спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього фахівця. Програма включає перелік основних розділів дисципліни, лекцій та практичних занять, розподіл навчального часу, а також список рекомендованої літератури.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32691.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32691.pdf Розмір : 783149 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська