id: 32896
Назва: Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня заочної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продоволь
Автори: Разанова О.П.
Ключові слова: скотарство, свинарство, бджільництво, вівчарство, кролівництво.
Дата публікації: 2023-03-28 08:26:17
Останні зміни: 2023-03-28 08:26:17
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва». У методичних вказівках наводиться зміст практичних занять, описано критерії оцінювання, засоби контролю та технологію реалізації всіх форм самостійної роботи студента, тести для самоконтролю. Призначено для аудиторних занять здобувачів вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32896.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32896.pdf Розмір : 1660101 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|