id: 32897
Назва: Гігієна та санітарія. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету економіки та підприємництва галузь знань 24 «Сфера обслуговування» 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) освіт
Автори: Соломон А.М.
Ключові слова: йогурт, аґрус, кисломолочний напій, фізико-хімічні, органолептичні показники, мікробіологічні, технологія.
Дата публікації: 2023-03-28 08:27:39
Останні зміни: 2023-03-28 08:27:39
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки розроблені згідно робочої програми дисципліни Гігієна та санітарія для студентів денної форми навчання факультету економіки та підприємництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32897.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32897.pdf Розмір : 850914 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|