id: 33013
Назва: Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Субекон» смт. Сутиски, Вінницького району
Автори: Ячалов М. О.
Ключові слова: свині, технологія, годівля, утримання, продуктивність
Дата публікації: 2023-05-08 08:53:44
Останні зміни: 2023-05-08 08:53:44
Рік видання: 2023
Аннотація: Проведено аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Субекон» смт. Сутиски, Вінницького району
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33013.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: свині, технологія, годівля, утримання, продуктивність
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33013.pdf Розмір : 978072 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|