id: 33441
Назва: Проєкт цеху з переробки риби у ТОВ «ТРЕДІС»
Автори: Лідія Сулима
Ключові слова: риба, переробка, гаряче копчення, холодне копчення, скумбрія, мойва
Дата публікації: 2023-05-23 11:13:58
Останні зміни: 2023-05-23 11:13:58
Рік видання: 2023
Аннотація: Серед продуктів харчування населення значне місце посідає риба, яка є цінним джерелом поживних речовин – повноцінних білків, легкозасвоюваних жирів, вітамінів, макро – і мікроелементів. У складі рибного білка містяться майже всі незамінні амінокислоти.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33441.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33441.pdf Розмір : 1286747 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська