id: 33501
Назва: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів в умовах КП «Іллінціхліб»
Автори: Ковальський Андрій Валерійович
Ключові слова: хліб, батон, борошно, дріжджі, сировина, технологія, якість, безпека
Дата публікації: 2023-05-25 08:48:01
Останні зміни: 2023-05-25 08:48:01
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота виконана на 63 сторінках машинописного тексту, містить 9 таблиць, 2 рисунки, список використаних джерел 19 найменувань. Хліб – один з основних продуктів харчування людини. Потреба в ньому становить від 300 до 500 г на добу, залежно від віку людини, характеру праці, національних особливостей та економічних факторів. В роботі проведено розрахунки маси сировини і готової продукції хліба формового житньо-пшеничного та батону молочного. Запропоновано машинно-апаратурну схему, що містить обладнання: для приймання молока, теплової обробки та пакування. Проведено розрахунок одиниць технологічного обладнання та виробничих площ. Розроблено систему управління якістю та безпечністю на виробництві при виробництві питних видів молока.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33501.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33501.pdf Розмір : 1330034 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|