id: 33504
Назва: Аналіз технології виробництва молока в умовах тов «золоті луки»
Автори: Калінович Владислав
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-05-25 09:13:10
Останні зміни: 2023-05-25 09:13:10
Рік видання: 2023
Аннотація: використання у народному господарстві і побічні продукти: кишки (використовуються в ковбасному виробництві); кров (для виробництва ковбас, кров’яного борошна, альбуміну, гематогену); кістки та зв’язки (для кісткового борошна, клею, желатину); роги і копита (ґудзиків, гребінців, сувенірів); волосся (помазків, щіток); сичуг (сировина для виготовлення пепсину); книга (корм для свиней в сухому стані або як органічне добриво); гній і жижа (органічні добрива) – за рік від однієї корови можна отримати 10-12 т гною
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33504.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33504.pdf Розмір : 1732471 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|