id: 33508
Назва: Проєкт субпродуктового цеху ПП «Фірма «Зерно».
Автори: Вадим Дохнянський
Ключові слова: технологія, м’ясо - жирове виробництво, лінія переробки, сировина, первинна переробка, вихід м’яса, м’ясо на кістках.
Дата публікації: 2023-05-25 09:37:00
Останні зміни: 2023-05-25 09:37:00
Рік видання: 2023
Аннотація: теоретичне обгрунтування доцільності організації забою та переробки худоби на м`ясокомбінаті потужністю 20,2 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ВРХ.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33508.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33508.pdf Розмір : 1359738 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|