id: 33611
Назва: Проєкт цеху з виробництва плодово-ягідних консервів у ТОВ «Аграна-Фрут Україна
Автори: Морочинська Катерина Андріївна
Ключові слова: джем, яблука, вишні, проєкт, цех, сировина, технологія, якість, безпека
Дата публікації: 2023-06-01 09:36:27
Останні зміни: 2023-06-01 09:36:27
Рік видання: 2023
Аннотація: З усіх видів плодоовочевого консервування в Україні найбільш поширене виробництво соків, консервування овочів, виробництво джемів, фруктових желе, компотів та ін. В проєкті запропоновано виробництво яблучного та вишневого джемів, продуктивність лінії 2,5 туб/зм. Виконання продуктового розрахунку здійснено за врахування строків дозрівання сировини і продуктивності лінії. За органолептичними та фізико-хімічними показниками консерви «Джем яблучний» та «Джем вишневий» повинні відповідати вимогам, вказаним в ДСТУ 4900:2007 Джеми. Загальні технічні умови.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33611.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33611.pdf Розмір : 1264404 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|