|
id: 33621
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціал
Автори: Скоромна О.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-05-12 10:30:58
Останні зміни: 2023-05-12 10:30:58
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки ТВМЯ
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33621.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33621.pdf Розмір : 782359 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|