id: 3373
Назва: Продуктивність та гематологічні показники перепілок під впливом пробіотичної добавки
Автори: Р. А. Чудак, Г. М. Огороднійчук, О. І. Вознюк, Т. А. Крамар
Ключові слова: продуктивність, гематологічні показники, перепілки, пробіотична добавка
Дата публікації: 2011-06-21 15:33:08
Останні зміни: 2011-06-21 15:33:08
Рік видання: 2011
Аннотація: Встановлено, що згодовування пробіотичної добавки перепілкам сприяє підвищенню яєчної продуктивності. Крім того, споживання пробіотика дає змогу знизити витрати кормів на 10 шт. яєць. Водночас, за дії досліджуваної добавки морфологічні та біохімічні показники крові перебувають в межах фізіологічних норм.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3373.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3373.pdf Розмір : 302840 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|